Femtekolonnare inom vänsterpartiet

Mycket märkligt att inte media uppmärksammat att vänsterpartiet hyser en femtekolonnare i form av landstingsrådet Monica Carlsson.

Hon har satt på pränt att en arbetsgivare som säger upp en person utan sakliga skäl kan köpa sig fri. Jag har själv läst svaret och jag trodde inte mina ögon.

Ohly, Lööw och Bartholdson har ju skrikit sig hesa om att arbetsgivaren INTE ska kunna göra det utan den anställde SKA erbjudas återanställning.

Och vad säger Monicas "kamrat" i Boden, Bosse Strömbäck?

Undrar om landstingsnomineringarna inom vänstern är klara när hon vågar utmana på det här sättet.

Efter att ha konstaterat att det är kafferepssnacket - vad landstingsrådet Westerlund sagt eller inte sagt - är det som är medialt intressant så undrar man om inte media också har ett ansvar för det avtagande intresset för den demokratiska processen.

Och apropå både kafferepssnack och Bosse Strömbäck så hade den gode Bosse för någon månad sen delgett min partikamrat Carola att jag minsann lyckats få sossarna i Luleå att inte ge pengar till Bodens riskprojekt Winternet. Man tackar för tron på min makt - men måste dessvärre dementera att det är felaktigt. Winternet fick pengar från Luleå. Och dessvärre var även jag med på det. I efterhand har det"mognat fram att det jag antydde då - att det var "plåster-på-såren" pengar för att vårdhögskolan flyttats till Luleå - nog är den riktiga bilden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback