God morgon!

Läste just en kommentar från Lars om att det var duktigt att jag åkte rutschkanan på badhuset. Fast jag måste erkänna att det kändes mest skräckfyllt och dumdristigt när jag låg där i röret.

Jag tackar för alla graulationer jag fick igår på min 58:e födelsedag. Från när och fjärran.

Vi är ju därmed inne i Vädurens tecken. Och ni som liksom jag tillhör den skaran får i dagens Kurir veta att vi inte är särskilt ödmjuka, "Nej, du har aldrig gillat att buga och be". Men detta kommer att korrigeras under dagen då vi ödmjukt kommer att få be om hjälp i en svårighet. Tur man har bra borgerliga kompisar på fullmäktige.

Apropå ödmjukhet ser jag att Lennart Lindström åkte på en motgång på centerstämman. Han ville ha fem listor i landstingsvalet - men centern har nu en lista för länet - liksom vi i folkpartiet. Jag tror personligen att det är bra med en lista. Vi behöver enighet om en bra vård i hela länet - inte en falsk kör av olika hembygdssånger.

Skottdrama i Luleå sent i går kväll. Kortfattad information hitintills. Men det lär väl komma mer under dagen.

Annars var det  -förutom centerstämman - mycket från sossarnas distriksstämma. Många voteringar där det verkar som Kalixbygden missgynnats. Noterbart är OA:s utrop om en kompetent laguppställning. Samtidigt som han i texten noterar det vi alla märkt. Den stora sossegruppen från Norrbotten är profillös och tyst. De uppmanas av OA att vässa sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback