Godmorgon, bästa bloggen!

Godmorgon, "bästa bloggen". Tänk vad Du är bra att ha. Tålmodig och mild tar du till Dig både illska och vänlighet, både ris och ros,  svammel och allvar. Man kan till och med citera vilka dummisar som helst och du bara sväljer. Det bästa är ju att då slipper andra få skopor av ovett och så. Och det bästa av allt är ingen alls behöver drabbas av det - den som frivilligt går in här får skylla sig själv. Dessutom kan han/hon också avreagera sig med kommentarer.

Tänk jag var knappt med i planeringen av Nyamkos besök och deltog inte heller i programmet. Det känns nästan som valrörelse - det är bara då jag brukar tro mig att hålla fingrarna borta. Men det är bra att träna på att delegera - andra kan också.

Ledaren i NK skriver om sossrnas valstrategi som berättar hur man ska neutraliser andra partier. Jag sa redan när Marita Ulvskog utsågs till partisekreterar att hon skulle bli en av oppositionens största tillgångar. Hon är kvar till vänster om -68 vänstern.

Och kommunarådet har varit i rätten mot en A-lagare som skrikit mot honom. Denne A-lagare kan väl efter omständigheterna kallas en riktigt överlevare. Han cyklade runt och skrek redan på 80 och 90 talet. Tämligen ofarlig då  men drogerna gör ju även en tämligen snäll A-lagare till en tickande bomb.

Idag går min omtanke och medkänsla till den familj som miste den 30-årige mannen i bilolyckan på Björkskatan. Varje dag händer det saker - ibland bara små notiser - som totalt förändrar världen för någon/några av våra medmänniskor.

Så påbörjar jag vandringen ut i samhället för att försöka göra det bästa av den här fredagen anno 2006.

-


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback