Godmorgon

ja då är det  träning som gäller. Lite snävt med tid - men några små korn från dagens tidningar kan väl "biktstolen" få.

Börjar med att gratulera Maud (Nordström i Boden), Maud Adams, min gamla klasskompis Maud från Gammelstad som hette Nilsson på den tiden och alla andra Maud som jag eventuellt känner.

"Vingelparti-kannibaler" utropar Kurirens ledarsida. För osäkt mina tankar till sandlådan då ungarna blir riktigt arga på varann och orden inte räcker till. Då hittar man på egna ord, ofta med bajs, kiss, piss och lort som ändelser eller förstavelse. Smaka på Vingelparti-kannibaler. Och allt detta för att folkpartiet eller kanske till och med bara en enskild folkpartist tyckt till i en fråga. Ganska kul att konstatera att det avslöjas i ledaren att gemensam lista diskuterats av alliansen. Och ändå kan de bli sån frustration över att Lars L säger att han tycker det vore bra. Nå låt mig lämna rikspoltiken.

Till höger på sidan kan jag notera att som de gamla sjunga..Här kommer Kenneth Backgård helt plötsligt ut ur garderoben och svingar sina rundpallar mot allt och alla. Och han har också fastnat för vinglar. Synd att det borgerliga, c,m och kd, hjälpt sossarna och stänga BB i Kiruna, tycker Backgård. Spännande att se och Kenneth & co själv håller fast vid löftet?

Sen må jag säga att Mansten är en rackare på att stjäla rubriker. Vem får rubriken när vänstern partiledare Lars Ohly besöker Kiruna. "Mansten på undandtag" ropar rubriken. Det är ju så att vänstern, med anledning av bland annat Per Johansson på Connex, bestämt att man ska driva kravet på att arbetsgivare inte ska kunna köpa ut misshagliga personer. Men det gäller inte Mansten, säger Monica Carlsson, vänsterpartist i landstinget. Här handlar det ju om en verksamhets- och personalfråga. Ja,ha Monica, när är inte en uppsägning en personalfråga. Det blir svårt med logiken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback