Gud så fjantigt!

Nu måste jag få vara lite elak med mina allians systrar och bröder i Moderaterna. Jag har nog inte fattat det här med Nya Moderaterna. Jag trodde det handlade om en förändring av politiken - och det gör det väl också. Mindre av skattesänkningar och mer omtanke om äldre. Det senare är väl en anpassning av att åldern på de förtroendevalda är fyra år högre än vid förra valet - åtminstone såg det ut så vid intervjuerna från kommundagarna.

Men om man förnyat politiken så är det väl sånt som ska visa sig i praktisk politik och ge avtryck hos medborgarna.

Att skylta med "nya" i lite svajiga typsnitt ser ju ut som om man säljer choklad. Eller Nya Veckorevyn. Eller Nya Tamponger. You name it!

När jag nu avhandlar politiska "medspelare" så var det kul i morse på gymet. Där är gott om TV-monitorer där man får se allehanda. Eftersom jag lyssnar på P1 i radion (för att slippa den fjantige Gert Fylking på reklamradion) så hör jag inget ljud från TV:n.

Anna Sjödin, SSU:s förbundsordförande, var med i någon soffa. Jag tyckte mig absolut "höra" att vad då Crazy Horse där har jag väl aldrig satt min fot. Det måste vara någon på Reinfeldts högkvarter som påstått det. Hon har succesivt flyttat sina positioner mot "oskuldens". Tur för henne att det fortfarande är tillåtet att döma krogvakter i kollektiv. Det finns säkert rötägg i den gruppen - men det är förhållandevis få - och ändå är det tillåtet att använda det för att försöka rentvå en SSU-ordförande.

Hon lär för övrigt ha bytt advokat - till vem kan man undra.

Nu måste jag ta reda på hur det går i hockeyn och basketen. Innan jag övergår till dödssynden VÄLLUST.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback