Hjärnsläpp

Nästan framme på jobbet fick jag en påringning från en "ilsken"  son: var är tidningskrönikan? Den som jag skriver vid fem-tiden på morgonen och som innehåller kommentarer och vad som hänt och skett och vad som eventuellt måste göras i form av bemötande och så. För er som inte känner till TK=tidningskrönikan.

In på jobbet konstaterande att det inte fanns någon skickad TK i min mailbox. Alldelses om i kring är jg ju inte trorjag så jag hade en bild klar att jag i alla fall skrivit en krönika.

Inte mycket annat att göra än at köra tillbak hem - och visst - väl sparade i mina dokument - men längre än så hade jag inte kommit.

Så nu när jag ändå är inne och ritar lite här så kan jag väl passa på att:

ge dagens ros till niobarnsmamman Eva-Lisa Siggemo, 39, i Kuttainen (var annars finns 9 barns mammor?) som läst till lärare på distans. Snacka och stark insats.

ge en blåklint till Folkpartiets politiska stafettlag i Kalix. Med en Anders Mansten som enligt NSD ledde folkpartiet till seger. "jag tänkte att Kent Ögren var bakom mig i spåret," säger Mansten som en förklaring till framgången. Fast om man ska var ärlig hade Åke toppat laget med modell Öppen nominering. Två i laget är inte medlemmar (än?). Det förtar inte glädjen över prestationen där folkpartiet tydligen i finalen gjorde processen kort med sossarna. Bra genrep!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback