Ingen tid för reflektioner - vare sig med K eller X

Oj vad ruschigt det blev i dag då. Det som skulle bli en snabbis och träffa våra ledamöter på landstingshuset tog lite längre tid än beräknat. Det är roligt att när man varit i politiken så många år som jag så känner jag så många trevliga personer - politiker - och från andra partier. Växla några ord eller bara ett igenkännande leende. Ibland måste jag erkänna att jag inte alltid hinner placera in namn och parti - men det spelar mindre roll.

Har sen lyssnat med ett halvt öra på debatten i landstingsfullmäktige. Normalt brukar det vara en riktigt artigt, vänlig och "artiga fraser" debatt. Men det slår mig att tonen är snärtigare och hårdare i dag. Inga längre utbredningar om hur trevlig festen kvällen innan varit har jag hört heller. Kent Ögren har just försökt lura upp Backgård för att diskutera skatteutjämningsförslaget - det har väl koppling till deras riksdagskandidatur.

Annars stod Backgård för ett av de sämre inläggen. Där han påstod att Britt Westerlund påstått ... till någon av hans partikompisar..någon gång någonstans. Att ett område med 23 000 innevånare inte hade underlag för ett sjukhus. På detta skvaller/skröna skulle han bevisa att Britt W och sossarna inte står bakom fem sjukhus i länet. Måhända gör de inte det - men sättet att föra debatt hör inte hemma i ett länsparlament. Än mindre i ett nationellt parlament - så vi hoppas väljarna ser till att Backgård inte når dit.

Nu är Stefan i elden - men jag kopplade bort lyssnandet för ett tag - förlåt Stefan. Å andra sidan missade jag Jens första inlägg som just avslutades när jag slog på radion. Så nu ska jag kompensera det med att lyssna nu - för Jens kommer visst efter Stefan.

Sen drar jag för en snabbis i Älvsbyn!

Kommentarer
Postat av: Stefan

Jag kan förstå dig. Det var inte ett mina mest inspirerande inlägg.

Postat av: Ylva Strutz

Bortkopplandet hade inget med kvaliteten att göra. Jens påstod tvärtom att du var den ende som förberett dig.

Men att det märktes klart att tonläget på de allra flesta var ett snäpp vassare är det ingen tvekan om. Men det skadar inte.

2006-03-30 @ 17:33:10
URL: http://strutz.webblogg.se
Postat av: Stefan

Tonläget brukar bli högre när man inte är förberedd.

2006-03-31 @ 10:49:02
URL: http://stefantornberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback