Larmar av trygghetslarmet

För att larma av trygghetslarmet - så att Karin och andra  vet att jag är välbehållen och uppstigen skriver jag några rader fastän jag är lite sen på morgonen. Träningen får vika hädan idag - trots att Luther piper där i ryggsäcken.

Inte oväntat står två landstingsråd för dagens mest korkade uttalanden;

Britt Westerlund säger - apropå att hon inte svarar väljarna i landstingets frågepanel - att "Jo, men vi ska kanske själva ta fram frågor som vi svarar på" Väljarna ska alltså få svar på frågor de aldrig ställt. Men frågorna det ställer de ger hon tusan i att svara på. Jag har uppmanat (på skoj än så länge) vår ledamot i demokratiutskottet att avgå.

Och Kent Ögren han påstår på fullt allvar att det går inte att reservera sig mot en rapport. Nä det är klart att Kent önskar att allt ska läggas med godkännande till handlingarna. Påmindes av en insändare i NK om alla turer som var i Jokkmokk under Kents tid. När galoscherna inte passade avskaffade han tekniska nämnden och bildade ett bolag istället.

Vi hoppas och tror att väljarna i höstens val ser till att Kent inte får möjlighet att bilda bolag av landsingsstyrelsen.

På återhörande - eller återläsande - eller vad man nu säger

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Ren tomtepolitik där nissarna har makten !

2006-03-10 @ 08:13:56
Postat av: Ylva Mjärdell

Jag måste få fråga vem Luther som piper in din ryggsäck är.....eller kanske vad....uhm....Nyfiken.... :))

2006-03-10 @ 09:03:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback