Ledamotens hemlighet??

Det händer tyvärr nu och då att telefon ringer under sammanträdena. Betendet från telefoninenhavarna varierar. En del kan ta sig till att svara under sammanträdena. En del går ut - vilket väl är okej om man nu har så viktiga samtal - som måste besvaras under sammanträdestid. En del är rena rackarna att snabbt hitta telefonen i portfölj eller väska och snabbt stänga av. Det finns dock riktiga fumlare också. Och så dom som första tittar på alla andra innan de inser att det är i deras egen portfölj det ringer.

Med tanke om hur mycket tokigt det forskas om (på skattemedel) så skulle det inte förvåna mig om det kommer en forskarrapport på det här också. Men efter att ha studerat olika beteenden så skulle det i alla fall var kul läsning.

Idag drabbades en av den här snabba sorten - de som snabbt som attan hinner stänga av. Men idag överraskades vederbörande av en underlig signal Ni vet typ en sån där signal när någons ungar bräker "svara då pappa" eller "älskling svara nu" eller något liknande. Vederbörande sprang fort som den ut ur lokalen med hela väskan. Och återkom med en svag rodnad på kinderna. 

Så nu undrar jag vem som busat med telefonen - och framför allt vilket budskap det var?


Men skicka (minst) 50 spänn till Frälsningsarmén så ska jag inte forska!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback