Målat påskägg

Och inte vet jag riktigt hur denna dag helt plötsligt är eftermiddag. Men företagarbesöket tog nästan fram till elva - och var mycket intressant och givande. Conny kom inte - och vid ett plingeling till honom visade det sig att han trodde de var 10. Han ville nog tro det för han hade lektion så han hade giltiga skäl och hade inte kunna komma ändå. Så dök Staffan Eriksson från moderaterna upp - vilket var mycket bra. Tydligen hade det ordnat sig i sista minuten eftersom Maria meddelade att ingen kunde komma.

Efter besöket var det dags för klippning. Ytterligare en sak som tydligt pekar ut hur tiden rusar iväg. Rekommenderad klippning var femte vecka blir nästan alltid vecka sju eller i bästa fall sex. Samma frisör sen 1991 - det är som med tandläkare och gynekolog - man byter inte i onödan.

Så har jag målat påskägg - till någon tävling. Bäst jag inte avslöjar mer - jag vet inte riktigt upplägget. Men så roligt det var. Jag är absolut inte lagd åt det hållet - det konstnärliga - men när jag fick färgpennorna i min hand gick det av bara farten. Blev riktigt glad att få rasa ut en massa glada och pigga färger i okontrollerbara former. Tog kopia av mallen - så kan Sara, Lisa och jag fortsätta ikväll om de nu kommer för övernattning.


Och inte hittar jag något att bli arg över heller - bara saker att bli bedrövad över. Våld och elände. Nu ska jag ta mig ut på nättidningara en stund innan jag ska läsa "Utvecklingsplan för tätortnära fritidshusområden". Inbjuden till möte i sessionssalen den 3 april men då är jag i Pajala. Samma dag är det också ett eftermiddagsseminarium som jag missar, "Trygght & Trygghetsvandringar". Utbudet nu i mars, april är enormt. Men man kan bara vara på ett ställe samtidigt.


Kommentarer
Postat av: Thomas Olofsson

Hoppas att Ni får en bra inledning av Skid SM i Boden-Luleå. Jag kan meddela att här i Malmö, skulle de också kunna genomföra ett skid SM, därför det finns fortfarande snö. Det är förfärligt, jag trodde att jag skulle komma till våren. Men tyvärr.

Hälsningar

Thomas

2006-03-25 @ 00:18:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback