Milde Gustav! (Groth)

Ja vissa gör då allt för att komma i kvällspressen. För att inte tala om att komma i Sveriges Radios Nyheter
Lyssna till Gustav Groth

I sakfrågan håller jag fullständigt med Maria Salmgren. Det är skit, kvinnoförnedrande och människoförnedrande. Bara deras sätt att uttrycka sig. "Gör Dig inte besvär om du är för ful"! Vi kvinnor (och inte män heller för den delen)behöver inga erotikmässearrangörer som ska ha någon utsållning om vem som är ful eller inte.

Däremot får vi nog tänka oss för att använda vapnet att neka alkoholtillstånd. Här måste vi naturligtvis följa lagen. Annars hamnar vi i ett godtycke utan dess like. Men det skulle förvåna mig mycket om inte en sån här arrangör inte har tillräckligt i bagaget för att man på sakliga grunder ska kunna säga nej.

I dags läget har jag för lite på fötterna för att slutgiltigt ta ställning till själva alkoholstillståndet.

Och som jag sagt tidigare - skulle den - vilket Gud förbjude - ändå komma till stånd så tror jag det finns bättre sätt att få dom att komma till korta!

Och apropå moderaternas kluvna åsikt i den här frågan så kanske det är det som är de NYA moderaterna. Att tillgodose allas åsikter. Verkar som om SSU-tjejen Åsa Junkka och moderaten Gustav Groth funnit varandra. Hon tycker att jag och Maria och andra som tycker att detta verkar vidrigt är riktiga moraltanter!
Fast hennes kompis Fredrik Lundh tillhör visst också moraltanterna.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback