Misstaget rättat

Visst hade jag skickat måndagens Tidnignskrönika. Nu är det rättat.

Tidningarna innehöll väl lite smått och gott idag. Ledarkrönikan tar upp den senaste turbulensen i Jokkmokk. Främst nu förorsakad av moderaternas velande. Kul att läsa när man hört Annikas berättelse från senaste gruppledaröverläggningen - hur moderaten flåsande försökt berätta vad som var senaste budet från moderatsidan. Enligt annat skvaller som som fram igår kväll hade moderaterna ännu inte bestämt sig hur man skulle rösta om sista platsen i Ks.

Det verkar ju rena stolligheten att alliansen (eller delar av den?) skulle ta över nu. Ett fullmäktige i maj - följt av ett extra fullmäktige för att ändra majoriteten i styrelser och nämnder. Därefter semester och valrörelse. Hur mycket tempo går inte förlorat. Nä tjejerna (och de nya grabbarna) bida er tid och ta över på rikt i höst!

Fria förskolor drabbas i alliansens Boden. Rättning i ledet, vänner!

Alla partier i Kalix - förutom moderaterna som hade årsmöte - har tillskrivit regeringen om hur människor på ett godtyckligt sätt ställs utanför sjukförsäkringen. Regeringens statistikpolitik - att minska sjukskrivningssifrrorna - ställer människor utan skyddsnät. I socialdemokraternas Sverige där alla ska med?

Maria Öberg förefaller ska upprepa socialdemokraternas misstag med sportbilen. Minns valaffischen med den unga välklädda grabben med prickig hund i en häftig sportbil. Nu har Maria Öberg köpt en röd variant som ska bli vallokomotiv. "Miss hot lips"som bilen ska heta känns som hämtad ur en billig porrblaska. För inte kan det då symbolisera Maria Öbergs insatser under den gågna mandatperioden. Även om det finns grader i helvetet också så tillhör hon skaran av tysta(de?), pofillösa riksdagsledamöter (s) från Norrbotten.

Moderata "historier" fortsätter. Nu är det Staffan Eriksson som tangerat gränsen för sekretess i socialnämnden. Utelämnat uppgifter om familj vilket gör att den lätt kan identifieras. Ett års fängelse hotar NSD med.

idag ska jag hinna med ett en-timmes sammanträde i Älvsbyn strax efter lunch. Ska försöka knöka in en kartong med utställningsskärmar som väl är 2 meter lång i min pytte bil.Där efter ska jag vidare till Haparanda för årsmöte. Mätet börjar redan 18.00 så jag kan hoppas på hemkomt vid 23-tiden så kan det kanske bli 4,5 timmas nattvila.

Nu är det fullfart duschen som gäller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback