Morn, morn

Här har man hostat upp sig och stigit upp strax efter fyra - så lyser tidningarna med sin frånvaro. Så jag har knatat runt på nättidningarna i hopp att hitta något som får blodet att dra runt lite snabbare i kroppen. Men dom är fortfarande lite dåliga på att uppdatera på morgnarna.

Har inte besökt kungliga huvudstaden sen i december. Fast samtidigt som jag skriver kommer jag på att det är ljug. Jag var ner en fredag i början av februari.

Allt nog, det jag kulle säga är att jag surfade in på DN och kunde se ett foto från Enskede. Himmel och pannkaka så mycket snö dom har. Visst, både i december och februari kunde jag konstatera att det var vitare än vanligt . till och med snö i innerstan - men bilden i DN indikerar högre plogkarmar än vi har i Sunderbyn.

Usch, inga tidningar än. Det är bara att skriva på. Jag längtar efter att läsa Roffe krönikan och att se vad övrigt som hänt i världen. Och så är tiden knapp som alltid på morgnarna. Idag är det ingen träning - ska dra ned till tre gånger i veckan - ett tag för att se om mina "muskler" blir mindra spända och slutar "småpipa". Men jag ska hinna göra färdigt material till arbetsutskottet ikväll. Det ska ske nu på morgonen, under lunchen och efter alliansmötet ute på universitetet. Det kommer bli tigth för förmiddagen ska ägnas åt sammanträde med Luleåkommunföretag AB.


Nu tror jag tidningen är på väg in - när det är så här härligt vinterkallt ute - bli man lurad för ljuden liksom bara rullar in. Tågen nere vid järnvägen upplevs som om de susar förbi husknuten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback