Skallerorm eller Strutz?

Var och handlade på Kvantum i går innan jag åkte till badhuset. Alltså jag tycker det är kul med Strutzmedaljonger och kan väl stå ut med Antilopbiff. Men gränsen går vid Skallerorm och Kobra.

Alltså fatta det ligger hopslingrade, frysta och vakumförpackade flådda ormar i en frysdisk som du passerar när man ska till charken. Typ döäckligt!

Fast det handlar väl om fördomar. Jag tillhör de som alltid snyltar i provskålarna med smak från charken.(Jag tror aldrig att det är några poäng/kalorier i sånt) Men jag tar aldrig från skålen med häststek som numera finns i olika tappningar. Men hamburgerkött äter jag gladeligen. Förr var det hästkött - men kanske inte numera. Åtminstone förtränger jag det för det är så gott.

Men angående ormarna så får Kvantum snart välja mig eller skallerormarna- eller åtminstone göra som man gjorde med porrtidningar förr i världen - täcka över dom.

Nu ska jag snart träffa mina ombudsmannakollegor och möjligen ordförandena från de andra partierna för att diskutera praktiska saker inför valet. Det handlar om att hjälpas åt så vi kan underlätta för varann.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback