Skop, vasaloppet

Att skriva verksamhetsberättelser känns som något att det min framåtsyftande man kan ägna sig åt - men det ligger ju faktiskt i sakens natur. Och det kan ju inte vara roligt jämt.

Jag har kollat vasaloppsresultat på webben. Tror att Jens klivit av redan vid första kontrollen. Allt tyder på det - och det är nog klokt. Krister kör som bara den - även om han tappat placeringar. Liksom Jens kompis Lars som brukar tillhöra de 1000 första. Nu ligger han runt 1 500 men det verkar ändå flyta bra för både Lars och Krister.

Skop har presenterat en mätning idag. Inga hysteriska siffror där för någon. Vänstern fortsätter dock att backa. Samtidigt som radion rapporterar att det bildas nya vänsterpartiet på löpande band i kommunvalen.

Apropå vänsterpartier så framgick det klart i går på våran träff att Fi är ett vänsterprojekt. Och det är väl ingen som trott annat. De letade ju länge för att få en ledande borgerlig företrädare som alibi. Nu har det ju Maria Carlshamre på förslag till andra plats. Men det är bara en månads sen som hon i en debattartikel tog avstånd från FI:s feminism.

Fick just SMS om att Krister passerade Risberg 11.15 på plats 6558. Heja Krister!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback