Snillen epkulerar

Innan min tidningskrönika med ett knapptryck går iväg hinner jag se skymten av några skrivfel. idag hade jag skrivit "epkulerar". Det var Bo Hallquist som på NSD:s kultursida fått bre ut sig om det var elit eller gräsrotspartier som skulle ha framgång i valet. Spekulationen gällde sjukvårdspartiet, junilistan och Fi-listan. Det var en snäv begränsning av epiteten!

Med risk för att avslöja att jag inte läser NSD:s kultursida så ofta måste jag fråga mig: Vem är Bo Hallquist som får orera på detta vis? Den enda jag BH jag känner till är försäkringskasseläkaren! Och han kan väl inte riskera sin tjänst med detta offentliga ställningstagande för Norrbottens sjukvårdsparti?

Annars kan jag meddela att ni just nu befinner er i en offentlig biktstol. Det är Gunnar Sjöberg, präst och veckans bloggare på Norrbottens Kuriren, som benämner bloggarna så. Rätt bra uttryck! In med fler offentliga biktstolar - så kan man läsa varandras och se vilka man får sällskap med till gehenna eller vart vi nu ska!

Och apropå helvete - så kan vi går vidare och notera att sossarna i Boden visar upp politik när den är som sämst. Dessvärre spiller det över även på oss som försöker föra sådana här processer på ett civiliserat sätt. Jag noterar också att man har som jag uppfattar det omoderna och odemokratiska regler. Varför ska inte den enskilde medlemmen kunna föra fram ett nytt namn på årsmötet?

Som man bäddar får man ligga - tur att man har en regeringsduglig allians i Boden!

Och apopå regeringsduglig (eller ej) så har DN omröstning i dag om vad man tycker om Göran Perssons 10 (sista) år vid makten.

Vännen Birgit ringde just, fem i sex på morgonen, på väg från Jokkmokk. Jag måste betyda något - tänk att ha en kompis man kan ringa den tiden på morgonen, ja fast halv fem om det skulle vara. Kör försiktigt, Birgit, vi hörs senare idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback