Snuvar mig fram

Tur att jag inte har några utåtriktade aktiviteter inplanerade. Det är rysligt irriterande med snuvan och alla nysattacker. Men det går ju när man kan dra igen dörren. Fast jag går ut och klagar ganska tätt - till mina arbetskamraters förtjusning.

Såg i Kuriren att det var en majoritet som inte höll med om att det var rätt att Freivald avgick. Förvisso ändrades siffrorna och majoriteten också senare på kvällen. Om nu inte enkäten är manipulerad - som den varit någon gång - undrar man ju om det är "tycka-synd-om-faktorn". Men även om man medmänskligt kan tycka synd om Freivald så är det ju bara att konstatera att en som har ett så odiplomtiskt och komplicerat förhållande till media inte kan klara att vara statsråd. Hennes utfall mot journalister - främst vid lägenhetsaffären - var ju rent pinsamma.


Så har jag fallit igen - för att beställa en bok som jag då inte hinner läsa förrän till sommaren. "Mitt liv så här långt" av Jane Fonda. Såg Stinas intervju med henne och blev imponerad över hennes livsvisdom.


Hon skulle säkert kunna instämma i det Mette, 9 är säger: "En älskare är en man som man har i reserv" ur Barns tankar om kärlek. Sofie, 8 år säger; "Om man står vänd åt sidan och ändå tittar på varandra hela tiden så vet man att man tycker om varandra". Det senare åtminstone kan man väl erkänna att man känner igen!

Och så fick man förstås köpa en Plusgrej. Så nu är jag med Trädgårdspåtarens bästa redskap, á 89 kronor.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback