Som välling för magen

Ligger före i tidschemat, halv sex, så det kan bli några kommentarer om tidningsinlägg. Tidningarna var milda mot magen i dag - som reklam för frukostvälling. Milt, mjukt och skonsamt för magen.

Ledaren i Kuriren tar upp den kritik som Reinfeldt sägs rikta mot Lars Leijonborg i sin nyutgivna bok. Nu har jag inte läst boken så jag ska inte yttra mig så mycket. Med jag såg ett tidningsreportage om den. En journalist som intervjuat Reinfeldt och som sen är den som står för slutsatserna. "man kan tro att Reinfeldt menar..."  Och så vidare. Istället för att Reinfeldt klart ut säger vvad han tycker så skickar man fram en journalist som drar slutsatser och står för dem. Känns lite Hänt i Veckan stuk över det hela. Men som sagt - min "kritik" är också den mild som frukostvälling eftersom jag än har för lite kunskap.

Landstingsledningen får på moppe i tre tunga inlägg i Norrbottens Kuriren. Två "återfallsförbrytare" - Åkerström och Gezelius som skrivit förr. Och så en ny - Erik Pekula - som säger sig vara oberoende socialdemokrat.

Noterbart är - men inte vetenskapligt belagt - att skörden av debattinlägg varit väldigt mycket större i Norrbottens Kuriren än i NSD. Måhända kan det balanseras upp av att många av debattörerna är från Piteå och kanske väljer att skicka insändare/debatter till PT istället.

Nåväl - det var bara en fundering- Och längre än så hinner jag inte nu - dags för avfärd till mor och far. Lämnar Kuriren och som "belöning" får jag kaffe.

Sen gäller Nautilus. Hoppas mina träningskompisar har saknat mig. Anders, Emma, Peter, Gun och allt vad de heter. Det blir som ett gäng som har samma tider och vanor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback