Sovmorgon!

idag har det varit sovmorgon till klockan 07.00. Fick just besked om att Krister Hansén står och väntar på starten i Vasaloppet. Jag har beställt SMS tjänst på både Krister och Jens för att följa dom hela loppet.

Har fortfarande inte fått besked att Jens står på startlinjen vilket (förhoppningsvis) kanske betyder att han beslutat att inte åka. Det är nästan så jag hoppas på det. Det var tydligen kallt och att då åka med en överansträngd muskel är nog inte så bra.

Idag får man nöja sig med nättidningarna. Och inget upphetsande där. Luleå hockey föll med 3-0 mot Timrå. Vi får hoppas på bättre tur för Plannja idag.

Annars handlar det om falsk leg, avslagna käkar, bränder och hundbiten polis. Det sistnämnda när en polis stoppade en drogfyllerist- När det gäller hundra och missbrukare tror jag samhället har dålig koll. Inte alla hundar som blir så väl behandlade. I övrigt kan man notera att det mesta är i alkoholens och drogernas kölvatten.

NSD har börjat med ett nytt grepp. Söndagskrönikörer som bara finns på nätet. Idag är det Ewa Andersson, före detta vänsterpolitiker och tillika gruppledare, som skriver krönika. Hon hyllar personvalet och säger att hon ska rösta på person inte parti. Misstänker starkt att Börje Lööw här missar en vänsterröst.

Veckan visdomsord på kabel TV "Erfarenhet är det namn som alla ger sina egna misstag".

Håller ut med skrivandet för jag hoppades få skriva att Jens inte startar idag - men beskedet dröjer.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback