Ständiga förbättrings möjligheter

Nähä, jag räknade ut Jens för tidigt i Vasaloppet. Nu har han nått Risberg klockan 12.08 och förväntas komma till Mora 18.48. Det är en prognos om 30 minuter sämre än när han åkte 2003.

Krister åker som bara den och har passerat Evertsberg med beräknad ankomst till Mora redan halv fem. och Jens kompis Lars han ska anlända Mora strax före tre. Det blir lång väntan för honom då. Tror att Jens och han ska bila tillsammans till Arland i kväll. För att flyga åt var sitt håll. Lars hem till Luleå och Jens till Göteborg. Å andra sidan hörde jag nyss om alla ton med kycklingklubbor, margarin och mjölk med mera som väntade för de som kommer i mål.

Det är lite fascinerande med resultatrapporteringen. Där man får kilometertid på varje sträcka och där det finns resultat flera år tillbak i tiden - för alla tävlingarna under Vasaloppsveckan.

Fascinerande är det också att man efter att snart ha upprättat  30:e verksamhetsberättelse fortfarande hittar förbättringsmöjligheter.

Skulle nog gå fortare med förändring och förbättring om man började med ett blankt blad. Nu utgår jag (och säkert många med mig) från föregående och ändrar allt efter.

Nu måste jag ta en tur till Kvantum och proviantera lite. Jag hoppas att Birgit levererat Bingolotter till mor och far.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback