Sur på Roland

Nu börjar jag bli lite härsken på bloggmaster Roland. Nu har jag varit utan statistik över en vecka. Medan Anne KJ som är i samma system som jag har statistiken redovisad.

Det är ju liksom lite kul att veta att morbror Sture i Bollnäs, goda vännerna Bernt o Anita i Gävle, kusin Thomas i Gävle och andra vänner och bekanta är in och kollar hur jag har det. Och partikamraterna här hemma där  Ylva, Sofie, Lars och Karin har varit det aktivaste och härliga bollplanken.

Fast jag skojar ju bara - jag vet inte VEM som varit in - men det stimulerar ju att se att det är många som är in och kollar.

Fast ikväll kom jag på att det kanske inte är så bra att tala om (för tjuvarna) att man är borta en fredagkväll. Så jag åkte direkt hem från Kvinnojouren Iris 25-års jubileum. Bortsett från att jag körde om Kallkällan och lämnade av lede FI. Det vill säga Kristina Niva som inte alls är vare sig led eller fiende. Det var bara så roligt att skriva så. Hon drivs av sina ideal och jag av mina. Men vi är goda medmänniskor med varandra.

Kommentarer
Postat av: Karin och Sofie

Du har så rätt. Bloggen har blivit en del av vårt liv. Keep up the good work! Men jobba inte ihjäl dig!!!

2006-03-31 @ 23:18:33
Postat av: Ylva Mjärdell

Kommer in på din blogg varje dag och läser.Får nästan hicka för du har så mycket att göra och har så långa dagar.Vilket får mig att tänka att arbete med dubbla pass denna helg igen(varannan)inte är så farligt i alla fall.Håller med Karin.Glöm inte att bara vara och vila dig också.Tills vi höres en annan dag solsken & kramar sänder jag till dig i mina tankar......

2006-04-01 @ 14:46:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback