Svaret på spliten!

Svaret på "spliten" kom fortare än jag trodde. Redan igår kväll skrev Stefan Tornberg på sin blogg att frågan om Studieförbundets Vuxenskolans lokaler blivit en partipolitisk fråga.

Så tycker inte vi i folkpartiet. Vi vill gärna ha ett gemensamt "folkbildningens hus" tillsammans Studieförbundet Vuxenskolan, Centern och Folkpartiet.

Men det är en annan sak än att Studieförbundet Vuxenskolan ska flytta till dyra, dåliga centerlokaler utan att undersöka andra alternativ. Och tvärtemot styrelsens beslut.



 


Kommentarer
Postat av: Stefan

Är det centerpartiet som gjort SV:s lokalsituation till en partipolitisk fråga? Idén om ett "folkbildningens hus" låter spännande. Hur fixar vi det - självklart i lokaler som är bättre och billigare än på Köpmangatan 6. Men då måste det ju fram vilka krav som respektive organisation ställer på lokalerna.

Postat av: Stefan

Var det jag som svarade på "spliten"?

2006-03-08 @ 09:22:54
URL: http://stefantornberg.blogspot.com
Postat av: Ylva Strutz

Den här frågan riskerar att få alldeles för stora proportioner - om den inte redan fått. Sån utskällning som jag fick 7.40 i morse. Å andra sidan har det ringt snälla centerpartister också. Jag mailar lite synpunkter direkt till Dig.

2006-03-08 @ 12:10:19
URL: http://strutz.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback