12 grader varmt - bara en sån sak!

Godmorgon. Lite senare än vanligt klockan är nästan halvsju. Jag firade faktiskt vårruset med att sova till kvart i fem - varför vet jag inte - klockan ringde inte förrän då.

Idag är det 12 grader varmt - bara en sån sak! Det är som Maria Scherer skriver- Någonting bättre är redan på väg.

Janne Enbom på Kuriren
- fd granne på jobbet - har förorsakat "tittarstorm" när han igår var ute och var lite besserwisser om hur trafikanterna skulle hålla hastigheten. Han får på moppe i tre insändare - vilket är snabbt marcherat eftersom det var i gårdagens Idag ..han skrev.

Och apropå mothugg så fortsätter de mot SSU tjejen Frida Heikki - hon som hellre ville ha examen i Folkets Hus än i kyrkan.

Sen avslutningsvis - rättegång mot 16 och 18 åring - som mobbat, misshandlat och knivhotat 8 - 9 åringar. I Luleå! Men snacka - är det klokt det här? Och har det skrivits om det tidigare? Jag har inget minne av det men det måste väl vara hos mig det felar.

Och apropå det så tror jag inte att det behövs en eller två Super Nanny - jag tror det behövs en hel armada!!

Finns massor till som kunde varit värt en kommentar - men måste dra nu så jag kan välkomna mina allianssystrar och alliansbrodern med fika klockan 08.15. Det blir spännande att se vilken kategori nya allianssystern Camilla tillhör? De som kommer i tid eller....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback