Arbetslösa Angela - ska jaga Göran Persson???

Anna Grönlund Krantz har tagit fram en rapport om ungdomsarbetslösheten i Norrbotten. Siffrorna svindlar - den finns säkert att läsa på vår hemsida under dagen.

Göran Persson vill inte ha med arbetslösheten i valrörelsen. idag på presskonferensen kommer arbetslösa Angela, några och tjugo år, att vara med på Annas presskonferens. Det kanske slutar med att vi får anställa henne i valrörelsen och jaga Persson likt Anne Wibble jagade Allan Larsson för några valrörelser sen.

Glaskross i honungsburkar är lokalbefolkningens gerillakrig mot myndigheterna i Slovenien som placerat ut brunbjörnar. Det var en grym metod - men snart ska vi nog starta en motståndsrörelse här också. I Kröverträsk hade någon hittat idet efter en jättebjörn.

Och lejon har rödlysande ögon. Journalisterna som varit försvunna i Botswana hade sett sådana men inte förstått förrän efteråt att det var lejon. Hela den historien är så osannolik att jag knappt kan tro att den är sann - men det är den förstås ändå?

Och Peter Eriksson vurmar för att Hamas företrädare ska få komma till Sverige. De företräder en regering som valts av folket. Ja även Hitler utsågs i fria val. Med facit i hand skulle vi nog krävt en del av Hitler innan vi släppt in honom i finrummet. Detsamma gäller Hamas - först måste det respektera Israels rätt att finnas. Nu är du fel ute (igen), Peter Eriksson.

Min kropp sysselsätter mitt intresse. Och det kan kännas negativt, enligt Kurirens horoskop. Ja, det kan finnas mycket negativt med min kropp - själv är jag dock just nu bara bekymrad för mitt knä. Måste försöka hålla mig från träning några dar - men det är svårt när jag väl kommit igång.

Förmiddagen idag ska jag på byggseminarium ute på Arcus. Sen går det i ett kör över till Näringslivets dag men seminarier på eftermiddagen och festligheter och prisutdelning i kväll.

Så det blir inte många tillfällen att blogga idag. Men på återseende.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback