Boten för foten!

Nu har jag varit till Boten. Spännande - jag fick promenera fram och tillbak och en hyfsat ung kille gjorde stilbedömning. Han använde en hel del fina ord som jag inte begrep. "Pronera" - vilket betydde att jag vindade med fötterna.

I alla fall slutade det med att han trodde att jag skulle ha stor hjälp av att få personligt formade inlägg. Så han gjorde en gipsavgjutning av mina fötter. Och så ska jag få komma tillbak om en vecka. Så ska jag ha med mig flera par skor som han ska anpassa inläggen till.

Han frågade vad jag använde för skor på dagarna när jag gick och stod. Barfota mest - och han bara skakade på huvudet. Fast han sa att om jag använde inläggen i träningsskor och några par till så kanske jag efter ett tag utan men skulle kunna vara barfota ibland också.

Under behandlingen ringde Carola som jag ringt på väg upp till Boden. Det visade sig att adressen till Boten i mina öron klingade som Carolas adress. Och visst var det så - så hon ringde upp mig och bjöd på fika.

Sen måste jag erkänna att jag somnat framför TV:n och vaknade av att en kompis ringde vid 22-tiden. En gå på Biskopen kompis - men ikväll var det bara lite skvaller. Och tur att hon väckte mig - min tvättmaskin var klar så nu har jag hängt lite toppar och en långbyxa ute på altan.

Och många mail har jag fått som undrar vad som händer i Centern. Många som tycker det är tråkigt att Erland känner sig så misshandlad att han hoppar av (?).

Själv hälsar jag Camilla välkommen i gruppledargänget. Min hälsning från i går gäller. Vi i alliansen kommer att stötta den person centern utser som gruppledare till 100 procent. Det blir inte lätt att komma in på det här sättet men vi ska göra allt för att stötta dig, Camilla!

Godnatt - nu frestar både buss till stan alternativt soffan! Fast jag vet vilken som vinner - kroppen har inte riktigt återhämtat sig än efter veckans chocker!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback