Godmorgon och GRATTIS LOTTA!

Idag gratulerar jag världens bästa svärdotter som har namnsdag - Lotta Sundström på Västbacken! Och en hälsning till Charlotta S i Umeå också - eller kanske på väg hem till Simon i Luleå.

Jodå, debet och kredit gick ihop i går kväll. Det var en del fel letande men det är det som är kul. Att snabbast möjligt ringa in vad som är boven i dramat. Så vid halvåttatiden kunde jag skicka preliminärbokslutet till mina au-ledamöter som kommer till mig idag halvfem.

På väg hem målade jag upp allt jag skulle hinna med hemma - men väl där så tog krafterna slut. Så det blev soffan och nyheter.

Apropå nyheter fick jag just trycka av TV:n. Bobbyfallet - när jag hörde hur hon matat ungen med kattmat! Plus allt övrigt. Det finns gränser för vad jag kan ta in halvsex en freda morgon. Särskilt som tidningarna slår larm att barnmisshandeln ökar i hela landet och särskilt i Norrbotten.

Bullentinen från sjuklägret idag är 37,1 - fortfarande förhöjd temp. Idag ska jag ringa min husläkare - varför jag nu inte gjort det tidigare. Den eminente Jan Erik Holmqvist på Kvartersakuten. Nå det räcker säkert med syster Gun-Britt som kan säga om jag måste ha starkare pencillin.

Kallax Cargo på tapeten igen - nu med krav på 1,5 miljoner. Undrar hur många år sen det är vi satte klackarna i backen och ville avveckla verksamheten. Tre? Fyra? Ja, i alla fall kan jag konstatera att det varit klokt om vi gjort som folkpartiet ville. Inget gott har ramlar ut av alla de miljoner skattepengar kommunen pumpat in.

Peter Erikssons insats för miljöpartiet ser i dagsläget ha resulterat i att de endast går till val i sex kommunen. Nu hinner de väl pussla och ha sig och kanske komma igen i några kommuner till. Moderaterna saknar i dagsläget listor i två kommununer - Älvsbyn och Arjeplog - och Kristdemokraterna saknar listor i Arvidsjaur och Överkalix.

Minstrarna duggar tätt i Norrbotten nu. I går var det Lena Sommestads tur. Hon upprepar lögnen om alliansens skattesänkning på 250 miljarder. Det är ju en enda stor lögn! Det är ju samma med sänkningen av arbetsgivaravgiften. LO påstår att det ska ge sänkt lön - och trots att man överbevisas om att det är lögner så fortsätts det att spridas i tron förstås att upprepar man en lögn tillräckligt många gånger blir det en sanning!

Barbro Westerholm berättade att när hon kom från läkemedelsindustrin till politiken blev hon varse kulturkrocken. Läkemedelsindustrin talade de alltid bara om sina egna produkter - aldrig om konkurrenternas. En bra regel som politiken syndar mot - och absolut värst i klassen är sossarna och LO.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback