Härlig röd dag!

Normalt gillar jag inte dagar då lokaltidningarna uteblir - men Kristi Himmelfärdsdag har jag alltid gillat. Vet inte varför men den känns om ett skönt avbrott. Legitimt att vara ledig men men kan också jobba lite - jobba ikapp om man vill. Fredag - morgondagen- är numera sen några år ledig enligt vårt avtal. Även om jag inte riktigt följer arbetstidsavtal och sånt gäller det ändå att hålla rätt på sina rättigheter. Så man kan skilja på lönearbete och idellt arbete. Hi, hi!!

Idag har jag faktiskt dragit mig till klockan 8. Och det var himla skönt. Nu har jag tittat på omvärlden men som vanligt när folk ska roa sig är där massor av fylleri och misshandel.

I Stockholms innerstad har det varit ett skalv - en stor smäll - som ingen än vet vad det är. Undras och Anna pch Tobias hörde till dem som ringde SOS?

Och Dahlgren vill inte lämna ut några samtalslistor och Danielsson måste kanske höras igen. Danielsson som fått en ersättare som statssekreterare hos Persson. Någon Lindgren. Men hur skumt som helst - ja inte ersättaren - men att Danielsson bara försvinner. Vad är det för tokigheter de döljer??? Tobias Krantz  har du inget skvaller (från konstitutionsutskottet) till mig - jag lovar att inte blogga om det så jag blir känd folkpartist!

Och så Piteå-Tidningens nätupplaga. Några bilister hade stannat vid en bensinstation i öjebyn för att röka. Men de blev inte långvariga där för där kom fru björn med sin unge. Polisen larmades och hann dit och fotografera björnarna. Sanna mina ord - innan sommaren är över - har vi haft något riktigt allvarlig olycka med björnar.

Nu ska jag ägna förmiddagen åt hemmet - bryter för tolvkaffe och sen får vi se hur jag kan ta tillvara dagen. Några mail från i går måste jag i alla fall besvara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback