In på banan igen

Var förbi IOGT och hälsade på våran Nisse och de andra som skulle delta i panelsamtalet med anledning av folknykterhetsveckan. Där kom Maria och Börje. Anna-Greta Svedberg kom också. Lennart hade sagt till henne förra veckan att du får ta IOGT debatten - jag kan inte. Inte visste han då hur rätt han hade! På väg därifrån träffade jag Birgit Stöckel från Kd som också skulle vara med.

Tog mig en sväng till Clas Ohlson för lite privat inhandling.

Åter till expen vid 11-tiden. Agge hade kaffe klart. Och inte har jag med några träningskläder i dag - det här med Lennart fick mig helt ur allt vad ordning och reda heter. Jag menar varför kunde inte han som så många andra ha en hjärtinfarkt eller stroke eller så - men han hade väl ändå inte behövt dö för det. Det känns inte rättvist - han hade ju planer att börja ta det lite lugnare.

Nu ska jag dricka kaffe med Anna-Greta. Det är bara vi här i dag - Thomas är på Bun hela dagen. Han och jag ska träffas på lärarnas mingel på Ebeneser klockan 17.00.

Det känns fortfarande inte inspirerande att skriva - tankarna går till Lennart - men jag får väl tröska på lite så här så jag kommer in på banan igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback