Kunglig morgon

Har legat lite länge på morgonen. Det är också en mental träning - att inte rusa upp före skam om man inte behöver. Faktiskt lite solfrossig efter att ha suttit på altanen i 2-3 timmar i går eftermiddag.

Läste boken Familjegraven av  Katarina Mazetti. Fortsättningen på Grabben i graven bredvid. Ingen riktig höjdarbok men lättläst och smårolig. En uppvisning i skillnaden på manligt och kvinnligt tänk. Borde kunna plats i en äktenskapsutbilning. Och Els får försöka påminna mig att hon ska få igen boken.

Tack Ylva och Gerd för era kommentarer. Har tänkt på dig Gerd - fick du någon hjälp med återtransporten av alla fina blomarrangemang som du ordnat att Bellis sponsrade. Gerd är verkligen en festfixare av klass!
Lokala nättidningarna hade inget att bjuda på - lugn natt vilket naturligtvis är något att glädja sig åt. De stora drakarnas vanliga nyheter överskuggades av de kungliga festligheterna. jag måste erkänna att den sena morgonbloggen delvis beror på att jag tittat på kungabilder. Expressen har en bildserie på middagsgästerna. Och det är så kul att titta på alla vackra kläder och dito förskräckliga. Sökte efter Anna Grönlund Krantz som i sin egenskap av gruppledare i riksdagen var inbjuden med "respektive" Tobias.

Nu ska göra mig färdig fara en sväng till jobbet och organisera upp veckan som kommer. Vid elva har Luf en träff där jag gärna vill vara med och hälsa på de nya ungdomarna.

Anmälan till Stadsmaran ska in i dag. Fullmäktige är uppmanad att delta i något av loppen. Jag tror vi har det flesta ute på banan. Jens springer milen. I Kretsloppet deltar Thomas, Marja-Liisa, Kjell, Gunder, Nisse och undertecknad. Gerd är borta och Viveka ska jag kolla med idag. Det innebär att vi blir minst 7 av 9. Vilket annat fullmäktigeparti slår det?

Och efter detta återstår väl bara att konstatera att det måste bli blodomloppet idag också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback