Lite smått och gott

En liten paus kan användas för några reflektioner på bloggen. Kommer just och har varit hem till Karin och Stig Ove i Boden. Lämnat valhandböcker och kursat lite annat. Körde efter Eniros karta - vilket i och för sig funkade men den talade inte om att jag var tvungen att välja vilken sida jag skulle attackera Armévägen från. Den delades nämligen i två delar vid nr 20 utan möjlighet till genomfart. Nåväl, en underbar tomt alldeles vid Luleåälven. Men det får säkert skatta bra för den sjöutsikten!

Annars har jag tidigare idag konstaterat att jag i alla fall är 80% folkpartist - DN test som ni kan pröva på. Det var 6% sämre än den folkpartist som tipsade mig. Hon hade 86.

Och apropå procent så fick sossarna en inte så kul present av Skop lagomt till 1:a maj. Ned 3,1%. Folkpartiet ökade till 12.7%. Det är betydligt behagligare jämt mellan allianspartierna i den här mätningen än i många andra.

Få sen om de kommenteras på några sossebloggar. De lokala jag har kollat in verkar ha gått över till veckobok iställer för dagbok - ingen värdering bara ett konstaterande. De brukar annars vara bra att tillgå när jag inte har annat att frottera mig i.

Och så kan jag konstatera att det jag och många andra förutspått. Crazy Horse kommer att spöka var än Anna Sjödin drar fram. Idag möttes hon av demonstranter med tröjtryck "Vi minns Crazy Horse, gör du?".
Vi får hoppas att hon har bättre pejl på sina exempel från verkligheten är Nuder. Han som talade om den arbetslöse "Hon" som visade sig vara en "Han". Nu hade Anna berättat om en väninna som levt med en misshandlande man. Exempel från verkligheten är bra - infördes i svensk politik av Bengt Westerberg - men det måste vara sanna och självupplevda berättelser.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback