Märklig politiker

Såg Monica Carlsson som hastigast i landstingshusets foajé. Märklig politiker som inte bryr sig om att förklara sitt ställningstagande när det gäller arbetgivarnas möjlighet att köpa ut misshagliga anställda.

Visst var det väl hon och Ohly som stod i Kiruna och hävdade att de, det vill säga vänsterpartiet, skulle se till att lagen ändrades så att den anställde alltid skulle kunna välja att återanställas eller att köpas ut.

Trots upprepade frågor till Monica så förklarar hon inte sitt ställningstagande när det gäller Anders Mansten. Landstingsledningen har erkänt att de på felaktiga grunder sagt upp Mansten. Men hur är det nu Monica är det teorin eller praktiken som gäller? Kommer du se till att Mansten kan välja?

Och Börje Lööw och Bertil Bartholdson, Connex-Per i all ära -  men ser ni grandet i Stockholm men inte bjälken här hemma?

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Minns ni Teskedsgumman som bara 'poof' bidde liten som en tesked inför allas våra ögon och i det närmsta försvann.?

Teskedsgumman hade dock inte någon kontroll över när det skulle ske till skillnad från vissa som väljer att bara säga Göta Petter och 'försvinna' när det passar dom som allra bäst....

'Göta Petter fenomen' ......

2006-05-04 @ 22:43:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback