Mors dag idag!

Så grattar vi alla morsor idag - det är de förtjänta av. Själv ska jag ta en tur förbi min egen mor när jag bloggat och duschat.

Eftersom jag passerade ett 14-års kalas igår på väg hem från marknaden och åt en tårta med grön grädde och rosa små gräddrosor på så är tuppjucket förbrukat. Det blev ju förstås lite godis vid montern också toppat med hamburgare när jag lämnade vid 13-tiden. Lägg märke till obestämd form!

Pappa hade fått hjälp av grannen Carina (tack Carina!) att dra upp potatislandet så när jag kom hem återstod bara att dra igen fårorna. Naturligtvis blev jag bjuden på middag efter jordbruksarbetet. Härliga köttfärsbiffar med klyftpotatis och rostade grönsaker. Kaffe, glass och fruktsallad - så ni förstår att alla poängvallar sprängdes i går.

Har valsat runt på nättidningarna men inte hittat särskilt mycket av politik att kommentera. Mina lokala bloggkompisar ligger lågt med inlägg - undantag Stefan som nog har den bästa lokala/regionala bloggenav oss alla. Jämn tillförsel och fina bilder!

Och själv åker jag till Älvsbyn igen - lovade täcka upp för några som lämnat återbud. Nu visade det sig att de ordnat det lokalt - men jag åker i alla fall. Det är så kul med Älvsbymässan - men om jag fick ge ett råd till marknadsgeneralen Helena (vilket jag kanske gör om jag ser henne idag) är att det skulle återerövra alla de lokala hantverkare som finns runt om i bygden. Anledningen till att de inte kommer är förmodligen priset. Gör till exempel en hörna eller ett torg med mindre och billigare platser.

Hemvävda mattor, broderier och snickerier skulle höja kvaliteten på mässan.

Och solen gassar utanför mitt fönster - vi välkomnar denna underbara maj dag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback