Och ännu mera sammanträden

Vi for i tid, Thomas och jag, inför kommunstyrelsen. Så att vi skulle kunna sitta in oss. Någon av oss uttryckte en from förhoppning om att det skulle vara mediafritt på ks - det går liksom lite fortare då. När media är där - vi är väl alla lika goda kålsupare ska erkännas - så kommer en och annan mest medialt anpassade kommentarer.

Nåväl, in´t blev vi bönhörda. NSD:s Nils Anundby dök upp. NSD har bevakning varende gång aldrig någonsin Norrbottens Kuriren. Det är tur att Nils A inte läser min blogg - annars skulle han få veta att jag tog fel på honom och kommunalrådet Karl P när vi lämnade sammanträdet.

Karl P körde de sista ärendena ungefår lika fort som om han skulle med tåget,  en kommentar som också fälldes av Conny Sundström. När vi vandrade ut ur stadshuset, jag och Conny, så ser jag Mårten Ström och bredvid honom går en person som jag alldeles säkert tror är Karl P. Så jag säger till Conny - du hade rätt han skulle verkligen med tåget. Varvid "kommunalrådet" greppar en cykel och vänder facet mot oss. Ja, svaret vet ni - och det var inte Karl P!

Åter till ärendena; motion och läsa-räkna-skriva-garanti, från folkpartiet. Avslagen med mängder av konstruerade argument. Motion om upplysning om kommunismens brott. En motion som framförallt partierna till vänster om sossarna har svårt med. Jag hävdade att så länge det finns ungdomar som demonsterar och hyllar Lenin så är upplysningskampanjen högst befogad. Jonas Brännberg gick till försvar för Lenin - han hade inte sagt som det stod i motionen. Men vid sittande bord erkände han inte att det var på deras demonstration banderollen med Lenin förekom!

Våran motion om Super-Nanny bifölls utan diskussioner - något måste vi spara till fullmäktige. och hör och häpna vi var färdig före tre.

Och nu ska jag åka och köpa något smaskigt att äta. Högst orolig att jag inte har någon matlust - minus 2.6 kg på 14 dgr tackar jag inte nej till - men det känns inte riktigt bra och normalt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback