Övertorneå marknad nästa!

Så har vi raderat vår sista vita fläck - nu blir det en lista i Övertorneå också! Två kvinnor i sina bästa år ska toppa - och sen blir det en och annan manlig och kvinnlig pensionär och förhoppningsvis någon yngre person med invandrarbakgrund också. Hon i sina bästa år som toppar har ett äldsta barn som är 19 och ett yngsta som är 12.  Så kan ni gissa hennes ålder!

Ett jättetrevligt möte - där det kom personer utanför partiet för att hjälpa till att fixa en lista för folkpartiet - sånt är vi inte van vid. Tydligen har uppropet om sista chansen för en folkpartilista gett gensvar - flera hade tydligen hört av sig till Studieförbundet Vuxenskolan och frågat hur det gick med folkpartilistan

Sen är det bara en förmån att få köra närmare 40 mil en sån här underbar majkväll. Har passerat Kalixälven ett antal gånger. Så mäktigt och så vackert. Morjärvs kyrka som jag har ett speciellt förhållande till!! Och hur mycket djur som helst har jag sett - men de har varit väldigt fogliga och stått och betat vid sidan av vägen.


Och nu är det lättklädda brudar på TV - det är väl Carolas kväll i kväll?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback