Riktig nyhetstorka

I förd mina bensinstationsglasögon slår det mig att jag nog måste bestämma mig snart om jag ska byta glasögon. Bra att ha gjort det innan alla kort till valmaterialet ska tas. Problemet är bara att det känns onödigt att betala en massa tusenlappar för progressiva glasögon när jag det är  bensinstationsvarianten som funkar bäst - som för tidningsläsningen i alla fall.

De senare funkar även vid skärmen om jag kryper några centimeter närmare än nyttigt. Så i avsaknad av papperstidningarna har jag snott runt lite. Men indag är det torrt, kruttorrt.

Det mest politiskt laddade jag såg var drottning Sonja i Norge som säger "Barn utgör i varje fall ett trevligt inslag - till skillnad från militärparader". DN utför samtidigt en enkät om vilken som är nordens populäraste regent. "Har ingen favorit" leder med 44% över vår egen Carl-Gustaf.

Även på politikerbloggarna är det i stort sett vilodag. Fredrik Lundh har dock fått glädjefnatt för att han i Smålandsposten hittat en
MUF-skandal som han tycker rättfärdigar SSU:s kvalificerade ekonomiska dribblerier. Men så länge Anna Sjödin finns i vågskålen behövs mycket mer i den andra. Men jg får väl önska SSU och MUF lycka till med att jämföra graderna i helvetet.

Själv har jag pillat i mi sista pencillintabletten. Och lånat sista skätten av mors hostmedicin Cocillana-etyfin - en hostmedicin som inte är att leka med. Även lätt överdosering kan leda till hallucinationsliknande upplevelser. Så har ni den hemma - göm den högt uppe i ett skåp där inga ungar kommer åt den.

Naturmedicinen Vila är på upphällning så i dag blir det inläsning inför morgondagens sammanträden - och kanske lite till.

Kommentarer
Postat av: Gerd Niemi

Ylva !
Just denna hostmedocin har jag tullat på -och dessvärre har inte hostan gett med sig-trots en veckas dosering. Bra att DU äntligen hittade VILA.

2006-05-14 @ 20:03:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback