Så sjuk som bara en man kan vara

Jag får säga som Fredrik Lund - jag är så sjuk som bara en man kan vara. Pencillintablett och sängen rätt snabbt och där har jag blivit kvar till halvtio. Bråttom som jag har skulle jag vilja skynda på och pilla i mig tabletterna fortare.

Det måste ju vara pinsamt för regeringen att läsa hur Hamas företrädare tackar den svenska regeringen för att de fått visum - något om inget annat europeiskt  land har medverkat till.

Så här säger Adwan i en intervju i Expressen. "- Kanske finns det utrymme för en judisk stat, men då ska det också finnas en stat för oss." Så länge de använder ordet kanske om Israels framtid så är det förräderi att släppa in dom.

Och Leif GW Persson får göra reklam för sin nya bok. Hur han ändrat livsstil från sina mat- och suporgier till ett sunt liv. Det är väl ett tag sen han genomfick den förvandlingen - men nu ska ha ta 10 kg till - från 100 -90.

Och så ser jag att Ulla Ölvebros gamla käpphäst kommer till heders igen. Deltider ska bli heltider. Precis så här inför valet. Undras om det är andra eller tredje valet det här är vallöfte?  Och påpassligt hade sossarna inför Öppet Hus i Råneå bestämt att ett boende i Råneå skulle ingå i projektet.

Och Liza Marklund blir mer och mer sympatisk i mina ögon. Hon jobbar verkligen med att ta bort extrem-taliban-feministernas solk på ordet feminism.

Hon säger i sin krönika i Expressen att naturligtvis behöver man inte vara feminist bara för att man är kvinna.

Noga räknat finns det tre andra alternativ.

Man kan vara okunnig, ointresserad eller korkad också.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback