Spänningen stiger?

Vi blev inte långvariga under parasollet igår jag och Thomas. Els dök också upp - men då hade redan solen gått i moln - och det var kallt som bara den. Det är svårt att le vänligt och försöka se inbjudande ut när fingrarna knorrar sig av kylan. De vackra oranga ballongerna verkar inte heller kyltåliga - de small på löpande band.

Så efter 40 minuter slog vi igen panget och drog till expen. Klockan 14 hade jag ett möte - utvecklingssamtal - men en av de nya förtroendevalda. Ett samtal som påminde och lärde mig en hel del. Vi som har varit med länge - och då menar jag inte bara vi i 30 årsklassen - tar mycket för givet.


Kylan på lunchen var inte riktigt bra för mitt allmäntillstånd - eller kanske tvärtom mitt allmäntillstånd efter fjorton dagars krassel är inte sånt att jag bör stå ute i kyla så länge.

Allt nog åke jag till Universitetet och köade för att få 8 nummerlappar och åtta kepsar. Orange är tydligen årets färg - inte bara folkpartiets - kepsarna var gråa med "stadsmara" i en vacker orange färg. Pencillinkurer och allmän ohälsa riskerar att decimera laget - dock har någon tillkommit.


Och nu har Lars Danielsson tagit time out. Spänningen stiger. Lena Mellin funderar vad JO:s granskning av vad Danielsson gjorde på annandagjul har spelat in för beslutet om time out. Är det så hemska saker som Danielsson har ägnat sig åt? Att hon bara törs skriva så efter Marita Ulvskogs indignerade utspel mot folkpartiet.

Det handlar om undanmanöver i den högre klassen. Partiledaren Lars Leijonborg förväntas be om ursäkt för någonting som två okända (även för mig) folkpartister skrivit på sin blogg. Dessutom var de långt ifrån först med "nyheten" utan kommenterade ett rykte som redan var i svang. Absolut inget att försvara men det blir ju bisarrt när partisekreterare Ulvskog indignerat kräver ursäkt av Lars Leijonborg och dessutom jämför det med den förtalskampanj som dirigerats från sossarnas partihögkvarter. Marita Ulvskog måhända skulle gå in på Mårten Ströms blogg - så skulle hon inse att med de mått hon mäter så skulle bara där finns utrymme för en heltids be-om-ursäkt-tjänst inom s-partiet. Mårten Ström som kallat ett av folkpartiets toppnamn i landstingsvalet för rättshaverist. Denne av Mårten Ström kallade rättshaverist har just fått skadestånd från landstinget med 100 000 kronor. Vilket väl ändå klart talar om var haveriet finns!

Jag är rädd för att det inte blir så mycket bokbord på stan idag - hur gärna jag och andra än vill. Har haft altandörren öppen om det drar kallt om benen.  Men Johan och Anja - vi får väl kommunicera om det möjligen är bättre väder i Luleå än i Sunderbyn. Men fan tro´t.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback