Stressokocker

Nu har jag fått diagnosen - stressokocker! Nu ska jag i alla fall ringa Kvartersakuten - dom får välja antingen tar de bort hostan och de halsonda eller så tar de bort armen. Ja, inte nu bokstavligen men de knivar som sitter i övre delen av armen måste bara bort.

Var det någon som talade om slätstrukna folkpartister? Anders Mansten hävdar att landstingsledningen liksom Polpot ägnar sig åt utrensningar och Krister Hansén i Piteå hävdar att Roslund styr totalitärt som i Kina ungefär.

Det är så jag håller med Krister när jag läser följande uttalande av herr Roslund. "Jag menar att friskolor som fyller ett glapp som en kommun inte kan erbjuda kan vara motiverade, men det är oerhört viktigt att vi inte får segregerade skolor." Haleluja, när Roslund misslyckas då ska friskolan stå och plocka upp resterna! Herrar och damer media, Roslund är en planekonomisk typ som alltför länge undgått granskning!

Och nu närmar sig rubriken om björndödad människa. Hur gulligt som helst med en liten nalle vid Antnästräsk.

Miljonrullningen till Kallax cargo stoppas, påstår en rubrik i NSD. Inget kan tyvärr vara med felaktigt. Nu viftar bolaget ånyo med nästan påskrivna avtal - precis lägligt när de vill ha ytterligare 1,5 miljoner av skattebetalarna. Jag är glad att vi i folkpartier varit konsekventa - sen 2002 har vi konsekvent sagt nej till ytterligare tillskott.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback