Tänk vad ett piller eller två kan göra

Fatta att efter ett dygn och två piller så är armen nästan bra. Kan ju förstå att en spruta kan träffa rätt men hur tusan hittar pillrena rätt?

Förmiddagen ägnades åt att ekonomichefen gick igenom vad beredningen åstadkommit. Det var i princip en halvering av äskandena, från 80 miljoner till 39 miljoner. Och vips kunde man minska lönereserverven med hela 18 miljoner för 2007. Och så lite mindre eu-pengar och lite mindre fullmäktiges oförutsedda så var det plötsligt ett resultat runt 35 miljoner plus. Nu ska det manglas politiskt till på måndag - då blir det väl någon liten papperslapp som ska kungöras men lite valgodis här och där. Ett tips är väl i alla fall att IV-programmet får tillbak sitt specialdestinerade statsbidrag.

Följde AG på vägning hos Viktväktarna - minus 1,1 - men 6,9 kvar till målvikt. Tog sen en lite längre lunch och var och köpte tändstift till fars gräsklippare. Tur jag hade med mig det gamla - det tog ändå tjugo minuter innan hon hittade rätt.

Sen jagade jag ICA korten - både mitt eget och föräldrarnas var borta. Efter jakt i alla kavajfickor gav jag upp och satt mig i bilen - hade lagt upp "klokboken" jag fick av Ylva - och tro det eller ej båda korten hade trasslat in sig bland bladen.

Så det blev inhandling av kaffe och toapapper och åter till expen. För övrigt köpte jag årets första jordgubbar á 39 spänn. Belgiska - åt upp varenda en - men nog är det ju istället för när jag tänker på hur gott det smakar och plocka direkt i mors och fars jordgubbsland.

Nu ska jag memorera lite av förmiddagens budgethandlingar så det får smälta in. Och så blir det väl att ta ring och maillistan som är ganska omfattande. Några timmar till blir jag allt kvar här!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback