Trög blogg!

Det är inge kul att skriva på bloggen när jag får kämpa för att överhuvudtaget komma in. Signaturen Frågande får vackert vänta på kommentar - där är det ändå svårare att komma in. Njut så länge åt att jag öppnade garden!

Nu har jag trixat med mors digitalkamera för att få över bilderna i datorn. Och det bara jäklades. Så nu har jag glömt alla kloka tankar jag tänkt.

I alla fall hoppas jag Anne KJ hör av sig. Förvisso ligger säkert Junusuando långt från Karesuando. Ändå drog mina tankar till Anne när jag hörde om den allvarliga singelolycka som inträffat i J-ando. Färdas som Anne KJ (i Karesuando) 116 mil för att komma till närmsta valutbildning som Anne gjorde för två veckor sen så förstår jag att hon tillbringar mycket tid på vägarna. I vilket fall tänker jag (vi) på den allvarligt skadade kvinnan och hoppas att allt går bra.

I förmiddags påstod Thomas att valrörelsen redan är på högvarv. Sossarna är taggade och ljuger redan stugan full istället för att prata om vad de själva vill. Det gör tydligen även Peter Eriksson som påstår att den borgerliga alliansen vill avskaffa den sänkta arbetsgivaravgifteni Norrlands inland. Pratade med Stefan Tornberg om detta i dag - och han visste också att det var felaktigt. Som Anna också sa på Nord Nytt i kväll. Det hindrade inte Peter Eriksson att insinuera att han pratat med någon centerpartist igår som beklagat det hela.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback