Upphämtat från cyberrymden

Lite från igår:

dagens inleddes med fika och en pensionärsgrupp som underhöll oss med linedance. Mycket trevligt. Danskläderna bestod av svarta byxor och röda tröjor och så hade alla damer olika läckra bälten med pärlor och strass.

Barbro Westerholm och Herbert inledde med att prata om nätverket- Så pratade Jens om de ansvarsförändringar som kommr att sked mellan kommuner och landsting.

Det var några nervösa minuter innan Thomas kvart i tolv ringde nerifrån entrén och meddelade att matleveransen var på gång. Leverans var utlovad mellan 11.30 och 11.45 så det var exakt på klockslaget. Men lite nervöst är det ändå alltid.

Wallenbergare, kokt potatis, en underbar sallad, bröd och lättöl eller vatten. Tack vare min fantastiska "kökspersonal" Anna-Greta, Marja-Liisa och Gerd flöt allt perfekt. Vi fixade till och med utanför planen att snabbt brygga kaffe så det fick en kopp efter maten.

Klockan ett var vi igång igen. Barbro redogjorde för folkpartiets äldreprogram och det blev ett livligt meningsutbyte.

Så hade Torsten Åhlander, distriktsordförande för SPF bett om "audiens" att prata om SPF och dess verksamhet.

Vi bröt för en kort kaffepaus med tillhörande underbara cocostoppar. Vackra och luktade gott men jag tog ingen.

Anders Mansten höll ett anförande på temat om äldre bemöts annorlunda än unga i sjukvården. Väldigt pedagogiskt upplagt. Tror att många av de våra som bara haft mediabilden av Anders kände sig nöjda med att ha träffat honom.

Och därmed var den delen av dagen slut.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback