Äntligen!

På Q kom jag på det - Gert Fylking. (Visst kan ni bokstavsleken - när man får dra bokstav för bokstav innan man kommer på rätt namn?) Och varför tänker jag på honom klockan halv fem en tisdag morgon? Jo jag har sugit på ordet ÄNTLIGEN ända sen igår förmiddag. Kan ni tänka - ÅNTLIGEN bifalls folkpartiets motion om alkolås i bilar som ska utföra skoltransporter.

Det räckte inte med att kommunfullmäktige för snart två år sen beslutade att kravet på alkolås skulle beaktas. Tjänstemännen på inköp tyckte det räckte att fråga huruvida det fanns alkolås i bilarna eller inte. Hur det nu skulle kunna förhindra någon att köra onykter.

Allt nog har motionen vandrat - detta är för övriga andra upplagan vi väcker - fram och tillbak och farhagor hit och dit om skadestånd har med allvarliga miner framförts.

Nu kom i alla fall ÅNTLIGEN ett förslag om bifall till motionen. En mycket rimlig totalkostnad för installation och drift redovisades. Nu ska förhandlingar med taxiägarna inledas och inom 3 månader ska det vara klart.

Nu ska jag njuta av morgontidningarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback