Dagen G

idag är det dagen G för en del. G som i gruppledare. Både moderaterna och centern ska avgöra idag. Moderaterna ett definitivt besked och centern en förpostfäktning inom landstingsgruppen innan distriktsrådet bestämmer slutligen den 11 november. Så tror jag det är i alla fall.

Tråkig start för Birgit Stöckel - men hon kommer nog klara det ändå. Skulle väl också förvåna mig och gamle räven Hans Swedell inte funnit en bra lösning för moderaterna.

En äcklig sak som stod i tidningen i dag hinner jag med. Det var en insändare i Norrbottens Kuriren som påstår att Skatteverket skaffat några spionprogram för att kunna scannra nätet och kolla vilka som till exempel spelar poker för ofta! Det ska kunna kolla IP adressr som återkommer ofta.

Det låter som något av ett framtida skräcksamhälle där allt jag gör med datorn ska kunna spåras via min IP adress. Kan verkligen detta vara sant? Fast det är ju inte första april heller! Buss på dom Stefan!

Så måste jag erkänna att jag faktiskt saknar ledarskribent Östman på Kuriren. Lite orolig blir jag också - jag hoppas verkligen att han har semester och inte är sjuk? Det är lite kul med en ledarsida som ibland har slagsida mot skvallerpress - det ökar garanterat läsvärdet! Den lockar både till skratt och att adrenalin pumpandet sätter igång.

Ni ska jag dock åka till landstingshuset och få mig lite skvaller till livs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback