En dag sen

En dag sen står det på mitt förra inlägg - och av ingen har jag varit saknad. Dystert! Men mina kompisbloggar är då ändå tystare. Stefan pausar ju till 2007 och moderatbloggarna inleds ofta med "nu väcker jag bloggen" "och det var länge sen" och inläggen är från oktober i bästa fall. Jag överdriver förstås - det är inte så många jag lagt länkar till. Några moderater och några sossar. Moderatblogg som piggnat till är han som jag har svårt att stava till, Migelle. Korta och många inlägg. Ni kan ju hjälpa mig att tyda den som heter "Tips: släpp taget" och så en bild. Jag kan inte se om det föreställer Mattias eller Maria. Eller möjligen Hultin visavi Swedell? Kolla in på länken!

Och tack till Susannorna som tagit upp kampen om omklädningsrummen på Pontus. De kräver sidbyte. Har herrarna haft tillgång till det luxiösare omklädningsrummet i 50 år tycker det att det är kvinnornas tur de kommande 50. Rättvist - eller hur?

Nu ska jag vara lite halvledig på eftermiddagen - för att återgå i tjänst klockan 20.00 - då det är telefonöverläggning med partisekreterare Ullenhag.

Kommentarer
Postat av: Karin

Jo, du har varit saknad!

2006-11-23 @ 13:38:33
Postat av: Magnus

Haha tja ettera är er Ironi för fin för mig eller så pratar ni runt varandra :)

Postat av: Karin

Har inget med ironi att göra. Missuppfattning från min sida men visst, jag står fast vid att jag saknar dig på bloggen, Ylva, när du inte skriver tidigt på morgonen. Din blogg har blivit lite av en "morgontidning" för mig och jag tror inte att jag är ensam.

2006-11-23 @ 22:14:27
Postat av: Magnus W

Karin, jag menade mellan ylva och moderaterna... så klart hon är saknad!

2006-11-24 @ 07:59:53
Postat av: Treno

..Rather helpful information you have here. Grazie! http://www.trenitalia.275mb.com

2007-03-07 @ 17:35:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback