En riktig strulmorgon!

Godmorgon på er - även om det för mig varit allt annat än en god morgon. Den började bra med tidig uppgång, 04.15. Förstod att tidningarna skulle vara sen så tog genast igång med kroppsvårdande insatser.

Läste tidningar, skrev krönika. Men där vände det. Linan ut till internet funkade inte. Dessutom fick jag återigen beskedet att jag måhända inte skulle stänga av för det fanns fler användare på dator?

Med krönikan i pappersformat äntrade jag expen och här var tangentbordet dött - hel dött. Efter batteribyte på både mus och tangentbord var ordningen återställd. Men eftersom krönikan bara finns i pappersformat och jag inte kan avända vår scanner så är mina prenumeranter utan krönika denna morgon.

Och mycket mer hinner jag inte förtälja er - men det kanske kan bli en rapport framemot kvällen. Vi har två kommunala sammanträden - APU och Kommunstyrelsen. Bland annat ska ju arvodesfrågan upp. Där slog Kurirens ledarskribent ihjäl oss i en bunt med den ena handen medan han avrättade moderaternas nye gruppledare Mattias Karlsson med den andra.


Jag återkommer ikväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback