Ett mystiskt brunt metallföremål?

Ohoj, vad det snöar och går. Resan till far och mor fick avbrytas då jag mötte plogen. Fick backa och försöka vända. Vägen till mor och far fortfarande oplogad klockan halv tolv. Mina tankar går till tjejerna i hemtjänsten som måste ta sig fram oavsett före. Skulle vara intressant att se var de fyrhjul sdrivna bilarna inom kommunen finns? Skulle tippa att det inte är hos hemtjänsten som kanske är de som behöver dem bäst.

Nåväl, jag tog till apostlahästarna och har firat fadet Yngve med trisslotter och läcker choklad konfekt. Mor hade gjort tårta. Hon påstod att det var första gången han inte själv gjort sin farsdagstårta.

Jag har dock tagit mig till jobbet - all snö till trots. Och när jag satt mig i bilen drabbades jag av något mystiskt. Mellan säten hittar jag en brunlackerad metallist, cirka 60 centimeter lång och 5 centimeter bred- Med två förborrade hål. Var kommer den ifrån? Någon som fått låna min bil den senaste tiden msåte ge sig till känna. Den enda som jag själv kommer ihåg har lånat bilen är Anna GK då hon tömde sin lägenhet. Kom igen nu och hjälp mig reda ut detta!

Har varit en repa på Kvantum också. Noterade att marknaden gör allt för att underlätta för hembrännare. Nu behöver de inte längre gorma med de små essensflaskorna. Nu finns det färdiga fill-up flaskor med essens i lagom mängd - bara att fylla på av det hembrända. Snygga flaskor också¨så det är bara bjuda på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback