Hem ljuva hem (säng ljuva säng!)

Hemma igen efter en fantastisk dag i Kalix. Alla dessa möten och underbara människor. Stor frustration att hinna "dissikera" dvs prata ordentligt med var och en av dem. Jag håller med dig Ylva M, som kommenterade på mitt morgoninlägg, alla är fanstastiska personer var och en på sitt sätt. Och du Ylva "Pippi Långstrump" Mjärdell ger en ju positiv energi bara man anar dig..

Kul morgon när alla ramlade in - folkpartister, centerpartister och miljöpartister i en salig blandning. Eftersom vi hade konferens för nya hade jag ju inte personligen träffat alla. Så jag försökte nog flörta med en och annan centerpartist också. Men när Erland Nilsson med kraftfulla steg vandrade mot lokalen för vår introduktionsutbildning bröt både jag och Erland ut i gapskratt.

Vi fick inget veta under dagen om hur det gått hos centern med gruppledarvalet. Ingen visade sig i samband med lunchen. Så jag började nästan spana mot skorstenen för att se om det var som med påvevalet att det var inlåsta till någon var vald. Jag har inget emot Erik men klart jag hoppas att det blev Carola. Fast blir det inte hon så blir i alla fall mina barnbarn glada - de älskar sin fritidsfröken Carola.

Och hem kom jag som sagt - efter en snöig resa. Nu vill det bubbla fram massor av små händelser och roliga saker som jag fått mig berättat - men jag har faktiskt bestämt mig för att sova tidigt i kväll. Måste jobba i morgon - bara tömma bilen och sortera upp allt från konferensen tar sin tid. Sen måste jag som alltid på söndagen för ks förbereda eventuella yrkanden och så.

Men jag återkommer nog i morgon bitti - även om det är en tråkigt tidningslös dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback