Jag är för "blödig"

Plannja krossade Akropol förstås - det stod klart ganska tidigt. Men jag är ju för "blödig" och vill börja heja på motståndarlaget när överläget börjar bli smått pinsamt. Måhända är det helt egoistiska skäl - spänningen ska vara kvar. Nu slutade det med 85 - 63, ungefär. Jag är helt säker på 63 för Els sa 36.

Roligt var det i alla fall med en nästan fullproppad Pontushall - och så många jag känner. Och sen så vann jag förstås på matchprogrammet, nr 146, en baskettröja storlek L. Men ni vet ju hur basketspelare ser ut över höfter och bröst - så jag vet inte vem jag ska donera tröjan till. Pappa Yngve kanske kan ha den som bagarkläder? mjölvit är den ju i alla fall!

Men kul var det i alla fall - såg min gamla gympalärare Jan-Anders Eriksson mera känd som Jampa. Tänk när jag mötte honom första gången 62 eller 63 på realskolan i Gammelstad. Då han kom ung, tjusig och nyutexaminerad som vår nya gympalärare. Nä då - han är MYCKET mer än OCH nu! Men jag lovar er - det var bara basket då också. Och faktiskt var jag riktigt bra - men blev ofta utfaulad (stavas det så?). Jampa förde in mig på domarkarriären men den blev också kortvarig - men domarkort i basket har jag allt haft.

Nu ska jag genast sluta - för nu dyker upp massor av personer jag mötte/såg som jag skulle vilja skriva om. Men det får bli en annan gång. Nu ska jag ta en tripp till grannen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback