Lycklig, harmonisk och hungrig!

Simning gör mig lycklig, harmonisk och hungrig! Nu har jag varit och simmat 600 meter igen. Men jag måste erkänna två saker; kopplade fullständigt bort allt med politik - tror inte ens ett uttalande från Mårten Ström skulle få mig att reagera. Andra saken att erkänna är att jag är alldeles slut - fast på ett skönt sätt. Det blir nog soffan!

Ska åka före skam till Kalix i morgon. Nio börjar mina vänner anlända och innan dess ska jag hinna fixa fram konferensmappar och annat.

Kommer just på något alldeles förskräckligt - vi (dvs jag) har inte ens meddelat pressen att vi har nomineringsmöte i morgon. Men de lär väl finnas på folkhögskolan ändå och bevaka vem som blir gruppledare för centern i landstinget. Och så kanske de anar ugglor i mossen hos fp då de inte fått någon inbjudan?


Jag får ju aldrig veta vad som försigår hos centern - Stefan har tagit bloggpaus till nästa år då han ska ta nya tag. Så länge dröjer det dock inte innan jag åter ska vara på bettet med kommentarer om dittan och dattan.


Ha det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback