När fan blir gammal...

När fan blir gammal blir han religiös, sägs det. Utan andra liknelser med fan kan jag konstatera att Bo Östman i sin krönika idag skriver han "I valberedningen ingick märkligt nog sex män som satte fyra män främst i kommunstyrelsen". Vi andra som varit med länge tycker inte alls att det är märkligt - män väljer män - det är därför samhället är så ojämställt som det är. Kul att det nu gått upp för Östman också?

Och Håkan Spett ska ha tack för att han tar avstånd från Jan Olov Westerbergs grodor. Men Håkan känner jag från EU mål 3 - det är en mycket vettig karl.

Nu kommer jag inte ihåg om jag upprepar mig - men ni får bjuda på det isåfall. Pontusbadets ombyggnation/upprustning har öppnat herrarnas omklädningsrum för oss damer. Själv har jag badat i Gammelstad under tiden så jag har inte sett det med egna ögon. Men senast i söndags blev jag hejdad av en dam som brukar bada på Pontus. Hon undrade om jag fått inblick i herrarnas omklädningsrum. Mycket större utrymme än damernas och många fler hytter! Jag utgår väl från att jämställde ordföranden i fritidsnämnden ser till att utjämna denna orättvisa innan det är färdigbyggt?

Och idag är Rolf Nilsén ÄNTLIGEN tillbak med sin krönika. Det är så skönt för då vet jag att veckan bara är i sin begynnelse. Och Du Roffe - idag har jag skickat både mina och Anita Öströms artiklar till våra riksdagsledamöter i socialförsäkringsutskottet. Anita har skrivit en artikel i dagarna - i form av ett öppet brev till mig som tyvärr Kuriren inte publicerat! Vi skulle behöva all draghjälp i världen för att inte fler sjuka ska drabbas av Försäkringskassan på samma sätt som dig.

På tal om att upprepa sig - nu har de hittat pistolen som Palme blev skjuten med - igen! Jag fasar för alla repetitioner av vad Christer Pettersson sagt och inte sagt och hela baletten! Och så Quick då också - som röner särskilt intresse i våra lokaltidningar eftersom två av hans påstådda dåd begicks i Norrbotten. Kan man älta hur länge som helst!

Nu gör jag ett nytt försök - att fara hem i någorlunda tid - och att komma ihåg att svänga av på rätt ställe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback